VESTI - Vlasotince

Opstina Vlasotince

VESTI - Leskovac

rtv vlasotince, www.vlasotince.tv

VESTI - Crna Trava

rtv vlasotince, www.vlasotince.tv

Sta drugi pisu o Vlasotincu

 

 

                                                                                                            

 

 

 

 

GODINA PREDUZETNIŠTVA U VLASOTINCU

26. maj 2016 - 21:29h | Autor slike: www.vlasotince.info | Komentari: 0

Danas je u sali Skupštine opštine Vlasotince potpisan ugovor o saradnji na projektu Godina preduzetništva u Vlasotincu, između opštine Vlasotince i Centra za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga koji su potpisali predsednik opštine Zoran Todorović i direktorka centra Biljana Stanković. Stankovićeva je pozvala sve preduzetnike koji su već započeli svoj biznis ali i one koji žele da razviju svoj preduzetnički duh i započnu sopstveni posao da se obrate ljudima iz Centra za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga jer će tu uvek moći da dobiju besplatnu informaciju i savet.


Zoran Todorović je naglasio da je preduzetnički duh ono po čemu je Vlasotince uvek bilo prepoznatljivo i da mlade ljude treba usmeravati u tom pravcu.


Ovom događaju je prisustvovala i pomoćnica ministra privrede Katarina Obradović Jovanović koja je istakla da je ova godina jako značajna za preduzetnike u Srbiji i da je treba iskoristiti za razvoj sopstvenog biznisa kroz programe koje je vlada opredelila za to.


Marinko Đorđević koordinator Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj u Vlasotincu je na kraju detaljnije obrazložio projekat kojim će opština pomoći malim privrednicima da unaprede svoje poslovanje ali i kojim će se uticati na razvoj preduzetničkoh duha u ovoj opštini.

Komentari

Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Pošalji komentar