GODINA PREDUZETNIŠTVA U VLASOTINCU

  • 26. maj 2016. u 21:29h
  • Autor: www.vlasotince.info
  • 1593 pregleda

Danas je u sali Skupštine opštine Vlasotince potpisan ugovor o saradnji na projektu Godina preduzetništva u Vlasotincu, između opštine Vlasotince i Centra za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga koji su potpisali predsednik opštine Zoran Todorović i direktorka centra Biljana Stanković. Stankovićeva je pozvala sve preduzetnike koji su već započeli svoj biznis ali i one koji žele da razviju svoj preduzetnički duh i započnu sopstveni posao da se obrate ljudima iz Centra za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga jer će tu uvek moći da dobiju besplatnu informaciju i savet.


Zoran Todorović je naglasio da je preduzetnički duh ono po čemu je Vlasotince uvek bilo prepoznatljivo i da mlade ljude treba usmeravati u tom pravcu.


Ovom događaju je prisustvovala i pomoćnica ministra privrede Katarina Obradović Jovanović koja je istakla da je ova godina jako značajna za preduzetnike u Srbiji i da je treba iskoristiti za razvoj sopstvenog biznisa kroz programe koje je vlada opredelila za to.


Marinko Đorđević koordinator Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj u Vlasotincu je na kraju detaljnije obrazložio projekat kojim će opština pomoći malim privrednicima da unaprede svoje poslovanje ali i kojim će se uticati na razvoj preduzetničkoh duha u ovoj opštini.