Arhiva vesti

VESTI - Vlasotince

Opstina Vlasotince

VESTI - Leskovac

rtv vlasotince, www.vlasotince.tv

VESTI - Crna Trava

rtv vlasotince, www.vlasotince.tv

Sta drugi pisu o Vlasotincu

 

 

                                                                                                            

 

 

 

 

Dodela grantova u okviru Divac fondacije

22. avgust 2016 - 18:24h | Autor slike: RTV Vlasotince | Komentari: 0

Rukovodioci četrnaest neformalnih grupa u Vlasotincu čiji su projekti prošli na konkursu Fondacije Ana I Vlade Divac potpisali su danas ugovore I simbolično dobili čekove za realizaciju projekata. Oni će implementirati inicijative u okviru Divac omladinskog fonda Vlasotince koje se ove godine uglavnom tiču uređenja prostora za provođenje vremena mladih. Ukupna vrednost projekata je nešto manje od 1,2 miliona dinara, a opština Vlasotince učestvuje sa 670 000 din.


Ističući činjenicu da je iz opštine Vlasotince prošlo 14 projekata, predsednik opštine Zoran Todorović pohvalio je inicijativu I kreativnost mladih.


Koordinator Divac omladinskih fondova u Vlasotincu Milica Đorđević naglasila je da se kroz dodelu bespovratnih sredstava inicijativama koje pokreću i vode mladi  povećava njihovo učešće u projektima lokalnog razvoja.


 Koordinator Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj Marinko Đorđević istakao je da opštine Vlasotince već tri godine sarađuje sa Divac fondacijom i da su za to vreme realizovana 24 projekta, što sa ovih 14 čini ukupno 36 inicijativa mladih za dobrobit lokalne zajednice.

Komentari

Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Pošalji komentar