VESTI - Vlasotince

Opstina Vlasotince

VESTI - Leskovac

rtv vlasotince, www.vlasotince.tv

VESTI - Crna Trava

rtv vlasotince, www.vlasotince.tv

Sta drugi pisu o Vlasotincu

 

 

                                                                                                            

 

 

 

 

Raspisani izbori za mesne zajednice

13. oktobar 2016 - 18:01h | Autor slike: RTV Vlasotince | Komentari: 1

Dana 3.10. tekuće godine, predsednik vlasotinačke skupštine Bratislav Petrović doneo je odluku o raspisivanju izbora za Savete mesnih zajednica na teritoriji Opštine Vlasotince. Informacija o ovoj odluci objavljena je u Sluzbenom glasniku grada Leskovca 41/ 16 i na sajtu Opštine Vlasotince.


Ovaj broj sluzbenog glasnika jos uvek nije dostupan u elektronskoj formi, a na zvanicnom sajtu opštine ova, rekli bismo znacajna vest nije objavljena kao vest pa sam tim i dovoljno vidljiva u upadljiva svakom posetiocu sajta, već je postavljen jedva vidljiv link s leve strane menija koji i onom ko traži upravo tu informaciju nije lako uočljiv.


Opšti utisak je da težnja da se ovi izbori marginalizuju i sprovedu u polujavnoj atmosferi, a važno je napomenuti da se do sad niko nije potrudio da putem medija objasni način funkcionisanja izbora za savete mesnih zajednica. U pokušaju da pronađemo validne dokumente koji bi nam pomogli da građane o tome informišemo, shvatili smo da, koristeći internet, kao jedini trenutno dostupan izvor informacija, nismo u mogućnosti da saznamo po kojim aktima i kojim procedurama i na koji način ovi izbori treba da budu sprovedeni, pa ćemo, u cilju bolje informisanosti i trensparentnosti rada opštinske uprave u narednom periodu pokušati da dođemo do odgovora koji su značajni za ovaj izborni proces.

Komentari

Zoran Lomnica 19. decembar 2016. u 17:23h

Politički manipulantu. Jednog dana ćeš platiti za sva nedela. Narod će ti suditi.

Pošalji komentar