VESTI - Vlasotince

Opstina Vlasotince

VESTI - Leskovac

rtv vlasotince, www.vlasotince.tv

VESTI - Crna Trava

rtv vlasotince, www.vlasotince.tv

Sta drugi pisu o Vlasotincu

 

 

                                                                                                            

 

 

 

 

Tema su izbori ili samopromocija?

27. oktobar 2016 - 17:55h | Autor slike: RTV VLASOTINCE | Komentari: 0

Na danas održanoj konferenciji za novinare, predsednik vlasotinačke skupštine Bratislav Petrović, informisao je građane o izborima za savete mesnih zajednica koji će biti održani 30 oktobra. Napominjemo da je konferencija održana  14 sati pred početak predizborne tišine a 24 dana nakon raspisivanja izbora.


Ono što se nametnulo kao zaključak je da su građani u obavezi da čitaju službene glasnike i redovno posećuju sajt opštine kao najrelevantnije izvore informacija, da bi bili pravovremeno informisani o mogućim izborima te da shodno tome blagovremeno utvrđuju da li se nalaze na biračkom spisku.


Na konferenciji su, pored Petrovića, bili prisutni i predsednik opštine, Zoran Todorović i podpredsednik Boško Stančić. Napominjemo da se na listama za ove izbore, na zajedničkoj listi pojavljuju SNS i NS čiji su Stančić i Todorović najistaknutiji predstavnici.


Predsednik Zoran Todorović je, na konferenciji čija je tema bila izborni proces u mesnim zajednicama imao duže izlaganje o tome šta je lokalna vlast u proteklih 120 dana otkad je formirana uradila za  mesne zajednice.


Na pitanje da li je se na ovaj način press konferencija upotrebljava u svrhu promovisanja ove dve stranke i Petrović i Todorović izneli su stav da su izjave bile u svrhu informisanja građana koje su pozvali da izađu na izbore ali im nisu govorili za koga da glasaju.


Važna napomena  građanima je da će ovi izbori biti održani u vremenu od 8 sati ujutru do 18 sati uveče, a ne kao raniji izbori, koji su se završavali u 20 sati.

Komentari

Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Pošalji komentar