KONKURS ZA PROJEKTE SOCIJANE ZAŠTITE

  • 18. februar 2020. u 16:21h
  • Autor: RTV VLASOTINCE
  • 1463 pregleda

Za udruženja kojima je fokus angažovanja socijalna zaštita, dakle bave se unapređenjem kvaliteta života građana iz socijalno ugroženih kategorija i osobama sa invaliditetom, Grad Leskovac raspisao je konkurs za finansiranje i sufinansiranje projekata iz ovih oblasti koji će biti otvoren do 1. Marta.


Iz gradskog budžeta finansiraće se projekti iz nekoliko oblasti - porodični i domski smeštaj, prihvatilišta i druge vrste smeštaja, savetodavno-terapijske i socijalno-edukativne usluge i podrška osobama sa invaliditetom.


Ukupan ovogodišnji budžet duplo je veći od prošlogodišnjeg i iznosi 31 milion dinara.


Predlog programa treba biti napisan na računaru na propisanim obrascima koji čine obaveznu dokumentaciju, na srpskom jeziku, ćiriličnim pismom. Napominje se da programi moraju biti realizovani 31. decembra 2020. godine i da u skladu sa tim treba predvideti budžet .


 


Obaveznu dokumentaciju čine popunjena prijava za učešće na konkurs, obrazac za pisanje predloga programa, obrazac budžeta programa i obrazac narativnog budžeta, a sve prijave i obrasci mogu se preuzeti sa gradskog sajta.


Sva dokumentacija dostavlja se u koverti sa naznakom “Konkurs za finansiranje ili sufinansiranje programa iz oblasti socijalne zaštite u 2020. godini - ne otvarati” lično na pisarnici Uslužnog centra ili poštom na adresu Trg revolucije 45, Odeljenju za društvene delatnosti - piše u konkursu.


Dodatne informacije mogu se dobiti na broj telefona 016/ 213 984, lokal 110 ili slanjem mejla na socijalna.zastita@gradleskovac.org.