Arhiva vesti

VESTI - Vlasotince

Opstina Vlasotince

VESTI - Leskovac

rtv vlasotince, www.vlasotince.tv

VESTI - Crna Trava

rtv vlasotince, www.vlasotince.tv

Sta drugi pisu o Vlasotincu

 

 

                                                                                                            

 

 

 

 

PEHAR ZA KOŠARKAŠE

24. jun 2020 - 22:05h | Autor slike: RTV VLASOTINCE | Komentari: 0

Seniori OKK Vlasotince osvojili su prvo mesto u Drugoj regionalnoj košarkaškoj ligi Istok i plasirali se u viši rang bez poraza. Oni su titulu izborili dva kola pre kraja, ali je potom uvedeno vanredno stanje i takmičenje je prekinuto. Sada su dobili pehar, a tim povodom primio ih je i načelnik Opštinske uprave Marijan Stanković.


-Vlasotinački košarkaši postigli su sjajan uspeh završivši sezonu bez poraza i plasiravši se u viši rang. To je dokaz da je lokalna samouprava s pravom povećala ove godine sportski budžet sa 30 na 35 miliona dinara i time podstakla razvoj sporta - rekao je Stanković.


Lokalna samouprava obezbedila je i košarkaške table za otvorene terene pored Vlasine, a košarkaši i prijatelji kluba obnovili su oznake na terenu.


-Zahvaljujemo lokalnoj samoupravi na podršci. Pomogli smo u obeležavanju terena jer će tu tokom leta trenirati i naše mlađe selekcije, a verujem da će u njemu uživati i rekreativci koji tu stalno dolaze – rekao je predsednik OKK Vlasotince Milorad Popović.


Seniori OKK Vlasotince takmičiće se od jeseni u Prvoj  regionalnoj ligi Istok.


 

Komentari

Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Pošalji komentar