VESTI - Vlasotince

Opstina Vlasotince

VESTI - Leskovac

rtv vlasotince, www.vlasotince.tv

VESTI - Crna Trava

rtv vlasotince, www.vlasotince.tv

Sta drugi pisu o Vlasotincu

 

 

                                                                                                            

 

 

 

 

Ministar Aleksandar Vulin u Vlasotincu

1. septembar 2015 - 09:56h | Autor slike: RTV Vlasotince | Komentari: 0

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, отвориo je у уторак, 1. септембра 2015. године, у 11:00 сати, у Власотинцу, улица Његошева бб, новоизграђени објекат за услугу Становање уз подршку, подигнут у оквиру пројекта „Успостављање и развој услуге подршке за самосталан живот особа са менталним и интелектуалним потешкоћама у општинама Власотинце и Црна Трава“.


Министар Вулин je, након тога, обишао нову зграду Центра за социјални рад  општине Власотинце и Црна Трава (Димитрија Стојановића, бр. 2). Ради се о објекту старог Интерната, који је, уз подршку Краљевине Норвешке, локалне самоуправе и Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања адаптиран за потребе Центра за социјални рад и услуга социјалне заштите за децу и младе са сметњама у развоју, као што су Дневни боравак и Помоћ у кући.


Током боравка у Власотинцу министар Вулин се у згради општине (Трг ослобођења, бр. 12), састао са начелником Јабланичког округа, Божидаром Стојиљковићем, председником општине, Мирославом Љубеновићем, директором Центра за социјални рад, Момчилом Игњатовићем, директорком филијале Фонда ПИО у Лесковцу, Марином Манојловић, директором лесковачке филијале НСЗ, Дејаном Станковићем, и начелником Одељења инспекције рада за Јабланички округ, Светланом Марјановић.

Komentari

Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Pošalji komentar