Arhiva vesti

VESTI - Vlasotince

Opstina Vlasotince

VESTI - Leskovac

rtv vlasotince, www.vlasotince.tv

VESTI - Crna Trava

rtv vlasotince, www.vlasotince.tv

Sta drugi pisu o Vlasotincu

 

 

                                                                                                            

 

 

 

 

Dan Oslobodjenja

10. oktobar 2015 - 10:12h | Autor slike: RTV Vlasotince | Komentari: 0

Vlasotince će danas Svečanom sednicom obeležiti svoj Dan oslobodjenja.


Sednica je zakazana za 10 sati u Sali bioskopa I na njoj će biti uručena tradicionalna oktobarska priznanja.


Urologu i profesoru Medicinskog fakulteta u Beogradu dr Jovanu Hadži Kostiću biće dodeljena titula počasnog građanina Vlasotinca na dan ove opštine, 10. oktobra, odlučili su odbornici lokalnog parlamaneta. Ovo najveće priznanje biće dodeljeno za ostvarene doprinose u razvoju srpske medicine.


Pohvale će dobiti Saša Stojanović, vođa vatrogasno-spasilačke grupe vozača u Vatrogasno-spasilačkom odeljenju Vlasotince, za ispoljene hrabrosti i angazovanja na svim intervencijama spasavanja života ljudi i imovine, zatim, Saša Grujić za postignute rezutate u sportu, u zemlji i inostranstvu i Nikola Živković Gazibara za doprinos unapređenja kulturne delatnosti.


Pohvale su pripale i Sportskom savezu Vlasotinca za postignute rezultate i Udruženju “Poštovalaca Svete gore Atonske-Vlasotince” za doprinos razvoju kulture i umetnosti.


Oktobarsko priznaje Pohvala sa novčanom nagradom od 10.000 dinara dobiće učenici vlasotinačke gimnazije za postignute rezultate na pojedinim takmičenjima i to: Milica Mitić, učenica IV-4 razreda, Anđela Mitić učenica III-3 razreda i Sreten Živković učenik III-3 razreda.

Komentari

Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Pošalji komentar