EPS saopštenje

  • 30. april 2024. u 12:00h
  • Autor: RTV Vlasotince
  • 303 pregleda

У оквиру активности на припреми дистрибутивног система за предстојећу сезону и обезбеђивања стабилног снабдевања електричном енергијом, Огранак Електродистрибуција Лесковац, Пословница Огранка Власотинце, обављаће радове на редовном одржавању ТС 110/35/10кВ Власотинце, и због тога ће без електричне енергије дана 16.05.2024. у времену од  08:00 до 17:00 часова бити сви корисници конзумног подручја Пословнице Огранка Власотинце.


Изузетак чине потрошачи који се напајају из ТС 35/10кВ Батуловце.


 


Током трајања радова молимо кориснике да искључе своје уређаје са мреже и да их поново укључе по обнављању снабдевања електричном енергијом.


У случају лоших временских услова, радови ће бити одложени за други термин, о чему ће корисници бити на време обавештени.


Електродистрибуција Србије д.о.о. Београд континуирано ради на унапређењу поузданости и стабилности снабдевања електричном енергијом. Највећи део радова је организован без искључења крајњих купаца. Неке активности није могуће спровести без обуставе напајања, због обезбеђења безбедних услова за рад наших запослених. Кориснике молимо за разумевање.