USPEH AK „Vlasotince“

  • 21. februar 2020. u 22:17h
  • Autor: RTV VLASOTINCE
  • 415 pregleda

Članovi Atletskog kluba „Vlasotince“ učestvovali su na tradicionalnom skakačkom mitingu „Lavlji skok“ u Dimitrovgradu.


Tom prilikom Kalina Veličković je u kategoriji atletskih škola A u skoku u dalj osvojila drugo mesto, Vuk Cvetković je u kategoriji atletskih škola B u skoku u vis osvojio drugo mesto, Anđela Stanković, atletske škole B u skoku u dalj je osvojila treće mesto, Nemanja Kocić je u istoj kategoriji i disciplini za dečake takođe osvojio treće mesto, Nikolina Đikić, atletske škole B su skoku u dalj je osvojila šesto mesto, Una Gligorijević je u istoj kategoriji osvojila sedmo mesto, dok je Anja Nikolić u kategoriji mlađih pioniri u skoku u dalj izborila sedmo mesto.


„Naši mladi atletičari su se takmičili sa vršnjacima iz Bugarske, Bosne i Hercegovine i mnogih srpskih klubova. Ovo je prvo ovogodišnje takmičenje za najmlađe atletičare. S obzirom da smo prošle godine imali samo jednog takmičara, a boje našeg kluba sada je branilo njih sedmoro sa četiri osvojene medalje, pokazali smo da rastemo i da se razvijamo u pravom smeru“, ističe trener Predrag Filipović, a prenosi dnevnik juga


Posebnu radost deci iz Vlasotinca i ostalim takmičarima donelo je upoznavanje sa Dragutinom Topićem, legendom srpske atletike.