PEHAR ZA KOŠARKAŠE

  • 24. jun 2020. u 22:05h
  • Autor: RTV VLASOTINCE
  • 507 pregleda

Seniori OKK Vlasotince osvojili su prvo mesto u Drugoj regionalnoj košarkaškoj ligi Istok i plasirali se u viši rang bez poraza. Oni su titulu izborili dva kola pre kraja, ali je potom uvedeno vanredno stanje i takmičenje je prekinuto. Sada su dobili pehar, a tim povodom primio ih je i načelnik Opštinske uprave Marijan Stanković.


-Vlasotinački košarkaši postigli su sjajan uspeh završivši sezonu bez poraza i plasiravši se u viši rang. To je dokaz da je lokalna samouprava s pravom povećala ove godine sportski budžet sa 30 na 35 miliona dinara i time podstakla razvoj sporta - rekao je Stanković.


Lokalna samouprava obezbedila je i košarkaške table za otvorene terene pored Vlasine, a košarkaši i prijatelji kluba obnovili su oznake na terenu.


-Zahvaljujemo lokalnoj samoupravi na podršci. Pomogli smo u obeležavanju terena jer će tu tokom leta trenirati i naše mlađe selekcije, a verujem da će u njemu uživati i rekreativci koji tu stalno dolaze – rekao je predsednik OKK Vlasotince Milorad Popović.


Seniori OKK Vlasotince takmičiće se od jeseni u Prvoj  regionalnoj ligi Istok.