Arhiva vesti

VESTI - Vlasotince

Opstina Vlasotince

VESTI - Leskovac

rtv vlasotince, www.vlasotince.tv

VESTI - Crna Trava

rtv vlasotince, www.vlasotince.tv

Sta drugi pisu o Vlasotincu

 

 

                                                                                                            

 

 

 

 

Predstavnici Vojne akademije posetili Vlasotince

16. mart 2016 - 22:47h | Autor slike: | Komentari: 0

Predstavnici Vojne akademije danas su posetili Jablanički okrug u okviru kampanje svojih studijskih programa pred ovogodišnji upis studenata.
Pukovnik Uroš Domazet , rekao je da ove godine u okviru promocije Vojna akademija ima dve ciljne grupe gradova,. U prvu spadaju oni iz kojih dolazi mali broj kandidata , a drugu gde pripadaju sva mesta Jablaničkog okruga čine gradovi gde su i odziv i rezultati izuzetni.
Iznet je podatak da konkurs za vojne škole i akademije traje do 31. Marta i da je za sada zainteresovanost kandidata velika.
Prilikom posete Vlasotincu najpre su bili gosti predsednika opštine Zorana Todorovića i u njegovom kabinetu govorili o značaju Vojske Srbije a zatim i o programima koje će mladi ljudi iz ovog kraja koji uspeju da upišu srednju stručnu, ili vojnu gimnaziju, ili vojnu akademiju imati prilike da pohađaju.
Nakon prijema u kabinetu predsednika Todorovića, Predstavnici VS i kadeti i profesori su imali promociju u vlasotinačkoj Gimnaziji gde su pred velikim brojem osmaka i maturanata predstavili svoje programe i pozive za koje se mladi u ovim obrazovnim ustanovama spremaju.

Komentari

Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Pošalji komentar