VESTI - Vlasotince

Opstina Vlasotince

VESTI - Leskovac

rtv vlasotince, www.vlasotince.tv

VESTI - Crna Trava

rtv vlasotince, www.vlasotince.tv

Sta drugi pisu o Vlasotincu

 

 

                                                                                                            

 

 

 

 

Nagrađeno slatko od šumskih jagoda iz Vlasotinca

2. decembar 2015 - 19:33h | Autor slike: | Komentari: 0

Na ovogodišnjem Sajmu etno hrane i pića 2015. Održanom u Beogradu sa juga Srbije su nagradjena dva proizvoda, diplomama „ETNO HRANE I PIĆA-ROBNA MARKA IZ SRBIJE“ za domaće slatko šumska jagoda proizvođač poljoprivredno gazdinstvo Milana Petkovića iz Vlasotinca u robnoj grupi proizvodi od voća, podgrupa prerađeno voće i planinski džem šipurak proizvođača Socijalno preduzeće „Ruža“ Lebane u robnoj grupi proizvodi od voća, podgrupa pekmezi, džemovi, marmelade.
Predsednik Regionalne privredne komore Leskovac Goran Jović je dobio zahvalnicu Beogradskog sajma i Saveta 10. Međunarodnog Sajma etno hrane i pića.
Štand Regionalne privredne komore Leskovac posetila je i ministarka Snežana Bogosavljević Bošković koja je u ime Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine, pokrovitelja manifestacije, otvorila manifestaciju.
U razgovoru sa predsednikom Regionalne privredne komore Leskovac Goranom Jovićem, na štandu Komore, ministarka je obećala pomoć poljoprivrednim gazdinstvima juga Srbije kao i pri sertifikaciji poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda.
Regionalna privredna komora Leskovac je imala štand na 120 m2 na kome je svoje proizvode prezentovalo 22 suizlagača sa područja Jablaničkog i Pčinjskog okruga.

Komentari

Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Pošalji komentar