Хуманитарни концерт

  • 5. jun 2015. u 21:50h
  • Autor: РТВ Власотинце
  • 2001 pregleda

4.На стадиону Куњак у Владичином Хану 7. Јуна биће одржан хуманитарни концерт на којем ће прикупљена средства бити усмерена на лењење оболелог Страхиње Стојановића. Страхиња је двадесет трогодишњи студент који се лечи од леукемије и коме су за наставак лечења потребна финансијска средства у износу од 23.000 евра која његова породица није у стању да набави. Залагањем суграђана а посебно председника општине Владичин Хан, Бранислава Тошића досада су организоване хуманитарне акције , али овог пута се рачуна на солидарност и хуманост људи из читаве јужне Србије, па и шире.


Народни посланик из Владичиног Хана , Горан Младеновић, наглашава да се на овај начин показује и солидарност и друштвена одговорност. Председница Скупштине општине Данијела Поповић упућује апел грађанима да помогну.


Општина Владичин Хан потписала је уговор са бројним превозницима из околних градова који ће превозити заинтересоване за концерт. У кампању помоћи и реализације ове манифестације укључили су се бројни појединци и организације , а међу њима је и Телевизија Власотинце. На концерту ће наступити бројни уметници овог подручја од оркестра Бобана Марковића до познатог састава Амадеус бенд.