Nove presude Upravnog suda

  • 1. januar 1970. u 00:00h
  • Autor:
  • 1801 pregleda

Povodom najnovije presude Upravnog suda kojom se poništava rešenje kojim je smenjeno prethodno rukovodstvo opštine Vlasotince ,Miroslav Ljubenović . predsednik Opštinskog odbora pokreta socoijalista u Vlasotincu danas je održao konferenciju za novinare.
On je skrenuo pažnju strankama vladajuće koalicije u gradu , ali i na republičkom nivou da se mora prekinuti sa praksom protivzakonitih skupštinskih rešenja i da se mora učiniti sve da se na primeru Vlasotinca opravda visok rejting koji ima republička vlast .
Ljubenović je naglasio da u Vlasotincu ne funkcioniše ni izdavanje gradjevinskih dozvola elektronskim putem što je zakonska obaveza koja je morala biti realizovana kao I da ne funkcioniše zimsko održavanje puteva.  


Pored nezakonitih skupštinskih rešenja ,u praksi na lokalnom nivou u poslednje vreme dešavaju I politički progoni , posebno u slučaju bivšeg doirektora Doma zdravlja u Vlasotincu , koji je I bivši predsednik Opštinskog odbora SNS-a, a koji je sada političkom odlukom rasporedjen na mesto lekara u zdravstvenu stanicu Sastav reka u crnotravskoj opštini.