Umro Bratislav Petković Bonta, vlasnik popularnog kafića u Vlasotincu

  • 2. mart 2023. u 08:57h
  • Autor: JuGmedia
  • 660 pregleda

Umro Bratislav Petković Bonta, vlasnik popularnog kafića u Vlasotincu


Ovaj poznati vlasotinački privrednik i diplomirani pravnik umro je danas iznenada u 54.godini života i za sobom ostavio neutešne roditelje, surprugu i ćerku.


Celo Vlasotince je u šoku. Vlasotinčani su ga videli jutros kako sa prijateljima i rođacima pije kafu u Mlin kafeu-u, čiji je vlasnik već desetak godina. Pozlilo mu je oko 14 časova kod kuće.


Njegovi rođaci pričaju da je imao infarkt, da je hitno prebačen u urgentni centar Opšte bolnice Leskovac, ali da je tokom pružanja pomoći doživeo i drugi srčani udar.




Bratisalv nikada nije bolovao. Ranije se bavio košarkom igrajući za loklani klub. Pre nego što će otvoriti kafić pored poznatog Mlina, simbola Vlasotinca pored reke Vlasine, radio je u nekoliko ovdašnjih firmi.



Njegovi prijatelji kažu da je sa svojom tročlanom porodicom živeo punim plućima, da je bio dobar prijatelj i drug, pun optimizma, uvek raspoložen i veoma omiljen.


Za njim će večno tugovati roditelji Verica i Božidar, supruga Sandra i kćerka Neda. Sahrana će se obaviti sutra na vlasotinačkom groblju u 14 sati.