ФУДБАЛСКИ САВЕЗ ЈАБЛАНИЧКОГ ОКРУГА

  • 28. septembar 2021. u 12:22h
  • Autor: Vlastimir Stamenkovic
  • 1207 pregleda

ФУДБАЛСКИ САВЕЗ ЈАБЛАНИЧКОГ ОКРУГА

 

ЈАБЛАНИЧКА ОКРУЖНА ЛИГА

ГРУПА  ,,ИСТОК"

БАТУЛОВЧАНИ РАЗМОНТИРАЛИ ДОМАЋЕ ЈЕДИНСТВО У ШИШАВИ

У Јабланичкој окружној лиги група ,,Исток" из власотиначке општине за бодове се надмећу шест екипа, тако да скоро сваког викенда има утакмица где се за бодове боре екипе из најближег окружења и са територије Фудбалског савеза општине Власотинце. 

Прошлог викенда у 6.колу у Шишави домаће Јединство угостило је комшијску екипу Младости из Батуловца. Некада су, у прошлости,  сусрети ова два клуба били први фудбалски спектакл, а и овај последњи сусрет изазвао је посебно интересовање љубитеља фудбала у власотиначкој општини. Да су успону, не само такмичарских резултата, већ и у другим сегментима фудбалског спорта, на делу су показали Батуловчани који су као прва казнена експедиција казнили домаћу екипу Јединства наневши јој катастрофалан пораз од 1:5. Играчи Младости били су бољи у свим елементима фудбалске игре, а да су њихови играчи били мало више продуктивнији пораз домаћина био би још убедљивији.

Доњоломничани не стају, већ свом снагом свог играчког потенцијала чврсто држе челну позицију на табели. У овом шестом колу без посебних потешкоћа савладали су екипу Кумарева, док је Прогрес из Ладовице поражен у Злоћудову са 4:3 од истоимене екипе. На гостовању у Брзи са 2:0 савладана је екипа Полета из Стајковца, а фудбалери Будућности на својој ,,Дубрави"  и поред вођства нису успели да освоје сва три боде, јер су ремизирали са екипом Вучја резултатом 3

Резултати 6.кола

Јединство (Гр) - Братство 6:1 

ОФК Брза - Полет 2:0

Кумарево 65 - Доња Ломница 0:3

Злоћудово - Прогрес 4:3

Будућност - Вучје 3:3

Јединство (Ш) - Младост 1:5

Слободна је била екипа Умца

 

ГРУПА ,,ЗАПАД"

Резултати 6.кола: 

Младост 1959 - Миланово 2:0

Млади Борац - Велико Трњане 2:2

Слога - БСК 4:1

Моравац - ОФК Морава 1:3

Железничар -Бобиште 3:0

Слободна је екипа Слободе

 

МЕЂУОПШТИНСКА ЛИГА

У КОНОПНИЦИ ,,РУДАРИ" ИСКОПАЛИ СВА ТРИ БОДА НА  ,,ГРАДАЦУ

Екипа Градаца из Конопнице је једини клуб са територије ФСО Власотинце који се такмичи у Међуопштинској лиги. Фудбалери овог клуба ни ове сезоне не играју како треба и онда не чуди чињеница да су практично топовска храна за све своје ривале са којима су до сада играли. Екипа Рудара 1973 без већих потешкоћа са 1:3 савладала је анемичну домаћу екипу Градаца и тако још више продубили кризу у овом клубу, који је донедавно знао и умео да буде тврд орах за све своје ривале.

Резултати 6.кола:

Навалин - Шумадија 0:2

Градац - Рудар 1973 1:3

Бадинце - Јашуња 1:4

Раднички - Радник Сушице 3:0