ГРО СНС ЛЕСКОВАЦ ОД ПОЧЕТКА ГОДИНЕ СПРОВЕО ПРЕКО 300 АКЦИЈА

  • 20. februar 2021. u 22:02h
  • Autor: RTV Vlasotince
  • 1163 pregleda

Солидарност, јединство и одговорност су епитети који красе активисте Градског одбора Српске напредне странке Лесковац. Свесни чињенице да је социјална правда могућа само ако се удруженим снагама боримо против сиромаштва, неједнакости и свих облика дискриминације константно спроводе хуманитарне акције помажући својим комшијама, породицама у стању социјалне потребе и ту су да увек измаме осмех више малишанима дарујући им новогодишње и многе друге пакетиће и поклоне.
Са спровођењем оваквих акција кренуло се јос 2013. године, а само од почетка 2021. организовано је преко 300 акција.
"Човек постаје велики сходно степену на којем ради за добробит других људи." Водећи се том мишљу, активисти Српске напредне странке су стално на терену, обилазе своје комшије и делају увек када је потребно.
На данашњи дан, Дан социјалне правде Градски одбор Српске напредне странке Лесковац поручује да ће и убудуће бити ту за све којима је потребно и да ће активисти, на челу са председником др сци. мед. Гораном Цветановићем, наставити да показују хуманост и солидарност на делу, јер где љубав и тежња ка бољем сутра постоји, ту постоји светла тачка и срећа, постоји животна радост