ФУДБАЛ ФУДБАЛСКА ЈЕСЕН НА ТЕРЕНИМА ФСРИС СРПСКА ЛИГА ,,ИСТОК"

  • 17. septembar 2021. u 10:43h
  • Autor: Vlastimir Stamenkovic
  • 1208 pregleda

ФУДБАЛ


ФУДБАЛСКА ЈЕСЕН НА ТЕРЕНИМА ФСРИС 
СРПСКА ЛИГА ,,ИСТОК"
ВЛАСИНА ГОСТ МЕШЕВА

Карактеристика 6.кола српсколигашког ,,Истока" огледа се, између, осталог по утакмицама најближих комшија. Тако се у Неготину састају екипе домаћег Хајдук Вељка и Тимочанина из Књажевца а у Трговишту гост домаћој Пчињи је екипа Динама из Врања. У Крушевцу снаге ће одмерити домаћи Трајал и српсколигаш из Јагодине, а ту је и меч између лесковачке Дубочице која гостује екипи Будућности у нишком насељу Поповац, подно Хисара домаћа Слога дочекује ОФК Брзи брод из, такође, нишког насеља Брзи брод. Да пардона неће бити у свим овим утакмицама без обзира што су комшијске, говори сама чињеница да су бодови готово свим екипама преко потребни и да се јесења сезона на српсколигашком ,,Истоку" увелико захуктава.

Трајал из Крушевца и недељни ривали водећи Раднички из Поповца и лесковачки српсколигаш једине су непоражене екипе у првих пет кола. Да ли ће тако бити и после одмеравања снага ових ривала у Поповцу знаће се у недељу када се ове две екипе састају у свакако најинтересантнијем мечу 6.кола српсколигашког ,,Истока". 

Власина у недељу гостује екипи Мешева из истоименог места и у предходних пет кола нису се прославили постигнутим резултатима. На свом конту забележили су само два бода играјући нерешено у два наврата. Победа се домаћим играчима намеће као импертив, а то исто важи и за фудбалере са ,,Росуље", који су на сва три овојесења гостовања доживели поразе.   

6.коло - 18/19.септембар - 16,00

Мешево: Мешево - Власина

 Лесковац: Слога - ОФК Брзи брод

Пирот: Раднички - Јединство 

Неготин: Хајдук Вељко - Тимочанин

Свилајнац: Раднички - Рембас

Крушевац: Трајал - ГФК Јагодина

Трговиште: Пчиња - Динамо 

Поповац: Будућност - ГФК Дубочица

В. Стаменковић