ЈАБЛАНИЧКА ОКРУЖНА ЛИГА ГРУПА ,,ИСТОК" Резултати 5.кола:

  • 21. septembar 2021. u 20:04h
  • Autor: Vlastimir Stamenkovic
  • 916 pregleda


ФУДБАЛСКИ САВЕЗ ЈАБЛАНИЧКОГ ОКРУГА

 

ЈАБЛАНИЧКА ОКРУЖНА ЛИГА

ГРУПА ,,ИСТОК"

Резултати 5.кола: 

Младост (Б) - Будућност 3:1

Вучје - Злоћудово 0:1

Прогрес - Кумарево 65 7:0

Доња Ломница - ОФК Брза 10:1

Полет - Јединство (Гр.) 0:2

Братство - Умац 1:0

Слободна екипа Јединства из Шишаве

ДОЊА ЛОМНИЦА БРОЈАЛА ДО ДЕСЕТ

У Јабланичкој окружној лиги група ,,ИСТОК" у трци за првенствене бодове са територије општине надмећу се шест екипе и то: Будућност (Орашје), Младост (Батуловца), Полет (Стајковце), Прогрес (Ладовица), Јединство (Шишава) и Доња Ломница из истоименог места. 

У 5.колу у Батуловцу, после вишегодишњег неодмеравања снаге у борби за бодове састале су се екипе домаће Младости, која је некада била изузетно јак и успешан фудбалски колектив и дојучерашњи зонаш екипа Будућности из Орашја. Крајњи резултат је 3:1 за домаћу екипу, за многе то је изненађење, јер су веровали да ће бодови отићи на рачун екипе из Орашја, али за оне који су били на самој утакмици то свакако није изнађење, на основу онога што су показале обе екипе.

Водећа Доња Ломница на помоћном терену на ,,Росуљи" просто је декласирала екипу Брзе резулататом 10:1 и тако још више приграбила челну позицију са стопроцентним учинком од 15 бодова из пет утакмица и импозантном гол разликом 25:1. Н адругом месту је грделичко Јединство са три бода заостатка.   И у Ладовици је било праве голеде где је домаћи Прогрес са 7:0 сасвладао Кумарево 65 из истименог места. У Стајковцу на терену поред саме реке Власине, грделичко Јединство са 0:2 савладало је домаћи Полет.

ГРУПА ,,ЗАПАД"

Резултати 5.кола:

Реал - Железничар 1:4

Бобиште - Моравац 3:0

ОФК Морава - Слога 2:1

БСК - Млади борац 6:3

Велико Трњане - Младост 1959 2:4

Миланово - Слобода  2:2

Слободна екипа Јединства из Бошњаца

 

МЕЂУОПШТИНСКА ЛИГА

Резултати 5.кола:

Раднички - Навалин 5:0

Радник Сушице - Бадинце 2:4

Јашуња - Градац 6:2

Рудар 1973 - Марјан МБ 5:2

Леминд 1959 - Шумадија 4:3

У Међуопштинској лиги из власотиначке општине такмичи се једино екипа Градаца из Конопнице који је на гостовању у Јашуњи од истоимене екипе поражен са убедљивих 6:2.

Иначе,екипе Тодоровца и Турековца искључене су из даљег такмичења на основу одлуке надлежног органа Фудбалског савеза Јабланичког округа. 

 

Текст и фото: Властимир Стаменковић